Om

Selvudgiver

Da Henrik Frederiksen udgav sin første bog, stod han fast på at bevare fuld kontrol og grundlagde derfor sit eget forlag. Han har siden hen udgivet 11 bøger, hvoraf de sidste 6 er en serie der foregår på Frederiksberg, hvor Henrik også bor og arbejder.

Hvem er vi?

Henrik Frederiksen skriver spændingsromaner der som få andre også er humoristiske. For hver roman der bliver skrevet, har han et team af erfarne professionelle, der varetager opgaver som opsætning og design af bogen, samt korrekturlæsning.

En del af Teamet

Kim Juul

Redaktør

Kim Juul har været redaktør på Frederiksens Forlag i 2 år. Han er manuskript forfatter og har selv skrevet flere bøger. Derudover fungerer han som redaktør for en række andre forfattere. 

Viktoria Westzynthius

Korrekturlæser

Victoria er cand.mag. i litteraturvidenskab og frans. Udover at være en dygtig korrekturlæser er hun også redeaktør og har tidligere været skønlitterær forlagsredaktør ved Gyldendal og Lindhardt og Ringhof.

Maria Hagerup

Grafiker

Maria har været grafisk designer på flere af Henrik Frederiksens bøger. Hun er uddannet på Danmarks Designskole og har i mange år været fast tilknyttet til Grand Teatret, Det Danske Filminstitut og La Glace.

Bogstande

Henrik Frederiksen har siden 1995 haft en stand i et de Københavnske stormagasiner, hvor han har signeret og solgt sine bøger.

Kronen Vanløse

November til december 2015

Illum

November til December 2018