Park

DKK199.00

Roman om en mandlig forfatter, der kommer i kontakt med sit tidligere miljø som dørmand og bokser. Han vikles ind i fortiden med vold, svigt og angst.

Kategorier: ,

Beskrivelse

I PARK møder vi atter den navnløse jeg-fortæller og hans bofælle Pastoren, som mange læsere har fået et fortroligt forhold til. Fortælleren har, har bokset sammen med mange af de store navne i Sparta, der ligger i samme bygning som Park. Flere af dem er strandet efter karrieren og Park som sexklub bliver stedet, hvor de forsøger at skabe noget nyt og genfinde storheden.

Men i stedet begynder en byge af bitre intriger at udfolde sig.

Det er stærkt underholdende læsning. Som i Henrik Frederiksens øvrige forfatterskab er handlingen levendegjort gennem et detaljeret persongalleri og maleriske beskrivelser af det københavnske gadebillede, der efterlader læseren med en filmisk oplevelse af bogen. Henrik Frederiksen formår samtidig at strø komiske betragtninger ind i handlingen, der får karaktererne til at fremstå hjertelige, sårbare og ikke mindst troværdige.

Anmeldelser:
”Henrik Frederiksen er den perfekte guide ind i skyggerne, når han genbesøger en spændende verden, han tidligere var en del af. God fortælling.”

– Flemming Møldrup
Tv vært, DR