Udbryderens plan

DKK199.00

En afdanket lærer på CBS, der har svært ved at se meningen med det hele, leder efter en ny måde at leve på. Han finder en gammel notesbog, hvori han skriver sit liv om på ny, men når han først har skrevet i bogen, er der ingen vej tilbage.

Kategorier: ,

Beskrivelse

I Udbryderens plan møder vi den afdankede lærer på CBS. Han falder i søvn i timerne, drikker for meget og har svært ved at se meningen med det hele. Han leder efter en ny måde at leve på. Hos en gammel antikvar finder han en notesbog fra Jeanne D’Arcs tid. I den begynder han at skrive sit liv om på ny, og notesbogen gør, at når han først har skrevet det ned, er der ingen vej tilbage.

Udbryderens plan er forløberen til bogen Choice Manager af Henrik Frederiksen. Den notesbog, som han skriver om i Udbryderens plan, bliver til virkelighed med Choice Manager. Det vil sige, at man går fra et fiktivt univers til selv at kunne bruge bogen bagefter.

Anmeldelser:
”Udbryderens plan er en provokerende og udflippet roman – uimodståelig og underholdende i al sin opblæsthed. Romanen handler om et rigt, terapeutisk samfund, hvor mennesker søger meningen i sig selv, frem for hos andre, og derfor bliver prisgivet den totale meningsløshed. Det er Nietzsche som selvhjælpsbog”.

– Anna Libak
Weekendavisen

”Idéen med udbryderens plan er interessant og vækker mindelser om Luke Rhineharts ”Terningemanden”.

– Per Krogh Hansen,
Berlingske Tidende