Det dobbelte menneske

DKK199.00

Marc bliver brutalt overfaldet en aften i København. Overfaldsmændene er ude efter en bærbar pc med afslørende oplysninger, som de mener at vide, at Marc har stjålet.

Kategorier: ,

Beskrivelse

En sen nat bliver den unge kokainmisbruger Marc groft overfaldet i det indre København af to drenge. De kræver, at han skal aflevere en bærbar computer, der er blevet stjålet fra en kendt og dødeligt syg forretningsmand.

Efter behandling på Rigshospitalet bliver Marc indlogeret på døgninstitutionen Hotellet. Her møder han sin nye kontaktperson og dennes ven, den utilregnelige ‘Pastoren’. De tre finder snart ud af, at der også er andre, der vil have fat på den bærbare. Den indeholder tilsyneladende den dødssyge forretningsmands alvorlige afsløringer af omfattende svindel.
Da de opdager, at nogen vil slå ihjel for at bevare hemmeligheden, må de spørge sig selv, om de er parat til at betale prisen for sandheden. Den bærbare vil nemlig yde retfærdighed til alle de mennesker, der er blevet snydt.

Anmeldelser:
”Jeg er aldrig rigtig blevet venner med bøger og læser derfor virkelig langsomt, så når jeg endelig skal læse noget, er det saftsuseme dejligt, at det er så underholdende, spændende og nå ja – sjovt! Han har givet mig lyst til at læse mere.”

– Christian Fuhlendorff
Stand-up komiker